Winkel open op
zaterdag
27
april
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
20
april
Bestellingen
afgesloten

Hermus Joep Zelfrijzendbakmeel bio demeter 500g

Dit product is momenteel niet (meer) beschikbaar.
Hermus Joep Zelfrijzendbakmeel bio demeter 500g voeding  - CoopSaam Essen

Ingredienten

Biologische Dynamisch demeter TARWEBLOEM (gluten), bakpoeder (bio druivensap concentraat extract, bio maiszetmeel en en natriumcarbonaat) en zout.

Dit zelfrijzend bakmeel van Hermus is gemaakt uit hele graankorrels en traditioneel op de molensteen gemalen. De tarwekorrel worden eerst gemalen en vervolgens gezeeft tot bloem. Het mooie van deze bloem is dat de kiem er nog in zit. Deze zorgt voor extra veel smaak in het bloem.

Het graan dat gebruikt wordt voor deze bloem komt van biologisch dynamische landbouw. Wist je dat graan één van de belangrijkste gewassen zijn voor een biologisch dynamische landbouw? Het gewas wordt namelijk ook gebruikt als stro voor de koeien, varkens en kippen. De dieren produceren weer mest en dit mengels van mest en stro vormt weer de basis van de voeding voor nieuwe tarwe. Een andere bijkomstigheid is deze biologische dynamische graanvelden weer belangrijke zijn voor vogels, vlinders en wilde dieren. Ze zoeken hier weer hun voedsel en bescherming. Op deze manier is de cirkel weer helemaal rond.

Met deze mix heb je een eenvoudige start voor het bereiden van cakes, koekjes, pannenkoeken en taarten.



Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw