Winkel open op
zaterdag
28
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
21
mei
Bestellingen
afgesloten

Lokaal, smaakvol en van goede kwaliteit, dat zijn de producten van Essens Lekkers. Onze streekproducten uit Essen en directe omgeving komen uit de natuur, tuin of van lokale producenten. Het assortiment bestaat o.a. uit ambachtelijk bereide confituur, gelei, chutney, siroop en mosterd.

Het aanbod varieert naar gelang de oogst uit de regio. Voor streekproducten en originele cadeaus uit Essen en omstreken, vind je bij Essens Lekkers altijd iets om te smullen. Leuk om te geven én te krijgen.

Als je wilt genieten van het beste wat regio Essen te bieden heeft en wilt bijdragen aan een duurzamere voedselketen, dan kies je voor de lekkerste streekproducten van Essens Lekkers.

Lekker lokaal! De hoofdingrediënten van jouw product groeien en bloeien altijd binnen de 25km bij jou vandaan en worden daar ambachtelijk bereid tot lekker lang houdbaar lekkers zonder kunstmatige voedingstoevoegingen. Zo reduceren we de CO2-uitstoot per product aanzienlijk. Als consument sta je dichtbij de leveranciers en ambachtelijk producent. De hele weg van zand tot klant is nooit langer van 25km.

Puur Natuur! Door middel van klassieke conserveringstechnieken zijn onze streekproducten lekker lang houdbaar, zonder dat het ten koste gaat van de eerlijkheid en de puurheid van het product. Dit zonder conserveringsmiddelen. Lekker gezond – het hele jaar rond!

Essens Lekkers
Vossenlaan 8
2910 Essen

  www.facebook.com/Esse...

Koen Michielsen Webdesign ©2022 - CoopSaam vzw