Winkel open op
zaterdag
3
december
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
26
november
Bestellingen
afgesloten

Kopje kookt voor particulieren en bedrijven die bewust anders willen eten of aan de slag willen in de keuken. We doen dit onder de vorm van catering, van een hapje of een taartje tot een volledig buffet; onder de vorm van events, waarbij we je volledig ontzorgen en onder de vorm van kookworkshops, waarbij we je zelf gaan leren hoe je het aanpakt.

Bewust anders is voor ons:

Evenwichtig, energievol en duurzaam

De producten die we gebruiken komen maximaal uit de korte keten. Dat wil zeggen dat we weten waar ze vandaan komen en dat ze maximaal vers zijn. Daarnaast kiezen we voor biologisch en fairtrade en werken we milieu-efficiënt. We kiezen voor gezonde alternatieven, al mag er ook wel eens gezondigd worden! Zo creëren we een positieve impact op onszelf en onze omgeving!

Artisanaal en ambachtelijk

Voor ons geen kant en klare oplossingen of extra toeslagstoffen en bewaarmiddelen! Huisgemaakt mag je bij Kopje helemaal letterlijk nemen. Pure smaken op je bord ontstaan door de combinatie van artisanale producten en ambachtelijke processen.

Creatief en toch haalbaar

In ons atelier beleef je de passie voor koken en het creatief omgaan met pure producten. Bijzondere vragen of opdrachten zien we als een creatieve uitdaging! Wil je zelf aan de slag? In onze kookworkshops laten we je zien dat het helemaal niet zo moeilijk is! Met de juiste tips en tricks zorgen we er voor dat ook bij jou dat vonkje ontvlamt… Heb je vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen!

Kopje
Hemelrijklaan 19
2910 Essen
kopjeessen@gmail.com
tel: 0499 80 23 23

  www.facebook.com/kopj...

Koen Michielsen Webdesign ©2022 - CoopSaam vzw