Winkel open op
zaterdag
30
januari
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
23
januari
Bestellingen
afgesloten

Zonnebrand Stick Factor 20

Bestellen kan vanaf zaterdag 23 januari om 14:00u
Zonnebrand Stick Factor 20 Zonnebrand Stick Factor 20 Webshop
€ 16,50 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • We Love The Planet
  • Handige stick
  • Vegan
  • Factor 20
  • Hypoallergeen
  • Waterresistent

Productinformatie

We Love the Planet Zonnebrand Stick is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand. De stick bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen synthetische toevoegingen of chemische Uv-filters zoals oxybenzone. Het bevat natuurlijke UV-filters (zinkoxide en titaniumdioxide) die je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een veilige manier!

Doordat er gebruik wordt gemaakt van natuur eigen zonnefilters, voldoet het product aan diverse wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Daarnaast is de verpakking geheel plasticvrij. Dus beter voor jouw lichaam én beter voor de planeet!

De plantaardige ingrediënten in de zonnebrand sticks werken daarnaast verzachtend en hydraterend. De combinatie van koolzaadolie, kokosolie en maïszetmeelpoeder maken de zonnebrand stick goed smeerbaar en je huid fluweel zacht.

De SPF van 20 zorgt ervoor dat je huid voor 95% beschermd is tegen de zon.

Daarnaast is het product vegan, hypoallergeen en waterresistent.

Inhoud en gebruiksadvies: Iedere zonnebrandstick heeft een inhoud van 50 gram. Gebruik voor het zonnen. Breng royaal aan en smeer het product goed uit. De zonnebrand is water resistent, maar afdrogen na het zwemmen of zweten kan de beschermingsfactor verminderen. Zeker in dit geval regelmatig opnieuw aanbrengen. De zonnebrand biedt direct bescherming.


Koen Michielsen Webdesign ©2021 - CoopSaam vzw