Winkel open op
zaterdag
29
juni
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
22
juni
Bestellingen
nog niet open !

Wil je CoopSaam steunen ?

Dat kan op verschillende manieren :

1. Als klant

In eerste instantie als klant, want een winkel zonder klanten is als een fiets zonder stuur. Door producten aan te kopen financier je niet alleen onze werking, maar versterk je ook het draagvlak. Producten bestellen doe je via deze website, waar je zelf kan kiezen uit het wekelijkse aanbod. Je kan je bestelde producten steeds afhalen in ons winkelpunt.  Je vindt daar ook een selectie van duurzame producten die je ter plekke kan aankopen (liefst in eigen verpakking). 

De beste reclame is nog altijd mond-aan-mond reclame, dus vergeet niet aan iedereen die het horen wil te vertellen dat je klant bent bij CoopSaam!

2. Als vrijwilliger

CoopSaam is een vrijwilligersorganisatie, dus je kan ook als vrijwilliger steunen. Je kan meehelpen als winkelier op zaterdag, met praktische of administratieve taken, of misschien kriebelt het wel om eens een workshop te geven of organiseren? Laat het weten via info@coopsaam.be, ook als je nog andere wilde ideeën hebt!

3. Steunend lid

Voor 15 euro per jaar kan je steunend lid worden. Momenteel ligt onze focus op het opstarten en laten draaien van onze werking, maar in de toekomst willen we een aantal voordelen verbinden aan het lidmaatschap. Wordt vervolgd!

4. Werkend lid

Je kan ook werkend lid worden, een antwoord op al je vragen hierover krijg je via info@coopsaam.be.

5. Financiële gift

En last but not least: als sympathisant kan je een gift doen, want een financieel ruggensteuntje kunnen we altijd gebruiken. We dragen transparantie hoog in het vaandel, dus maken steeds tijd om open te communiceren waarvoor we giften gebruiken, zodat je weet waar je centen naartoe gaan. Ons steunen met een gift kan via ons rekeningnummer (zie onderaan deze website) met als vermelding "gift".

In ruil krijg je onze eeuwige dankbaarheid ! 

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw