Winkel open op
zaterdag
30
januari
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
23
januari
Bestellingen
afgesloten

Zonne Lotion Factor 30 Anti-mug

Bestellen kan vanaf zaterdag 23 januari om 14:00u
Zonne Lotion Factor 30 Anti-mug Zonne Lotion Factor 30 Anti-mug Webshop
€ 25,95 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Eco Cosmetics
  • Factor 30
  • anti-mug

Productinformatie

Na het zonnen nog een tijdje buiten zitten zonder dat je geprikt wordt door muggen? Dat klinkt ideaal! Maak het werkelijkheid met de anti-muggen zonnebrandcrème van Eco Cosmetics!

Natuurlijke bescherming: Deze biologische anti-muggen zonnecrème bestaat uit natuurlijke oliën en beschermt de huid tegen uitdroging. De crème heeft een natuurlijke lichtbeschermingsfilter die de schadelijke zonnestralen reflecteert. Daarnaast zorgen de olijfolie- en granaatappel extracten voor de bescherming van de huid. Het jaagt de muggen weg door de geur de etherische citrus-, en eucalyptusoliën. En dit alles is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Hoe te gebruiken? De anti-muggen zonnebrandcrème is 1,5 tot 2 uur effectief en dus vergelijkbaar met andere zonnebrandcrèmes. Na 1,5 tot 2 uur dien je de lotion opnieuw op je huid te smeren omdat de etherische oliën vervliegen. De crème laat zich zacht en eenvoudig aanbrengen zonder zichtbare restanten achter te laten. Contact met ogen en slijmvliezen vermijden.

De anti-muggen zonnebrandcrème (100ml) is:

100% natuurlijk

Co2 neutraal geproduceerd

Dierproefvrij


Koen Michielsen Webdesign ©2021 - CoopSaam vzw