Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
27
april
Bestellingen
afgesloten

Steun jij mee 't Kabaske?

Had je het al gezien? Sinds enkele maanden kan je aan de kassa een of meerdere bonnetjes kiezen aan ons boompje. Met die actie willen we graag ’t Kabaske steunen, de sociale kruidenier in Essen.

Tatteljee Steun jij mee 't Kabaske?

Mensen die het financieel moeilijk hebben, kunnen bij ’t Kabaske kwaliteitsvolle producten kopen aan prijzen die minstens 20% lager liggen dan in de supermarkt. Omdat wij duurzame voeding ook graag toegankelijk willen maken voor wie het financieel moeilijk heeft, werken wij hier graag aan mee.

Hoe werkt het? Jij kan als klant kiezen om een uitgestelde aankoop toe te voegen aan je bestelling of aan de kassa. 1, 2, 5 of 10 euro of een combinatie van deze bedragen: alles is welkom! Op het einde van de maand laten wij aan ’t Kabaske weten hoeveel geld we verzameld hebben met de uitgestelde aankopen en kiezen zij enkele producten uit om te kunnen verkopen aan hun klanten.

Sinds de start van onze actie in juni 2023 konden we al voor bijna 800 euro aan uitgestelde aankopen schenken aan 't Kabaske, een mooi resultaat!

Kan jij de centen missen en wil je ook graag eens steunen? Vergeet dan bij je volgende bestelling geen uitgestelde aankoop toe te voegen, of zeg het nog gauw aan de kassa. 

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw