Winkel open op
zaterdag
11
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
afgesloten

Gezichtscrème droge huid

Je kan bestellen vanaf zondag 5 mei om 8:00u
Gezichtscrème droge huid Gezicht & Lichaam Webshop
€ 10,00 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Wash Wash Cousin
  • Vegan
  • Belgisch
  • Artisanaal
  • Droge huid

Productinformatie

Deze hydraterende crème past bij jou wanneer:

Je huid even droog is als de Sahara. Ze hebben het je misschien nog nooit gezegd, maar je vrienden noemen je waarschijnlijk ‘schuurpapier’. In plaats van je voorhoofd als kaasrasp te gebruiken, hydrateer je je gezicht beter met onze hydraterende crème voor droge huid.

Informatie: Arganolie is enorm voedend en herstellend. Het helpt bij de regeneratie van de hydrolipidenfilm van de huid. Plantaardig squaleen is verzachtend en enorm voedend voor de huid. Extract van amarant is een bijzonder ingrediënt dat actief is bij het herstellen van de hydrolipebalans van de huid. Het helpt bij het kalmeren van de droge en geïrriteerde huid.

Productie: Onze vaste schoonheids- en verzorgingscosmetica worden ambachtelijk gemaakt van 100% biologische plantaardige oliën, plantaardige boters en etherische oliën.

Effectieve verzorging die bij contact met water verandert in een crème.

Er zijn verschillende manieren om hem te gebruiken:

Bevochtig de solide crème en wrijf hem over je gezicht.

Houd de solide hydraterende crème onder water, vang de melk op met je vingers op en verdeel het over je gezicht, masseer dan zachtjes.

Maak je gezicht nat en wrijf de solide hydraterende crème op je gelaat.

Houd de hydraterende crème onder water, vang de vrijgekomen crème op en breng deze aan op je gezicht.

  • Product bevat: Oryza Sativa Starch*, Ceteary Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Lauryl Laurate, Sodium Stearoyl Glutamate, Lecithin*, Butyrospermum Parkii Butter*, Lactic Acid, Polyglyceryl-2 Stearate, Lauroyl Lysine, Glycerin**, Squalane, Glyceryl Stearate, Amaranthus Caudatus Seed Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearyl Alcohol, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*/ *Afkomstig van biologische landbouw/ **Gemaakt op basis van biologische ingrediënten/ 39,50% van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong, 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw