Winkel open op
zaterdag
11
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
afgesloten

Gezichtscrème voor rijpe huid

Je kan bestellen vanaf zondag 5 mei om 8:00u
Gezichtscrème voor rijpe huid Gezicht & Lichaam Webshop
€ 10,00 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Wash Wash Cousin
  • Vegan
  • Belgisch
  • Artisanaal
  • Rijpe huid

Productinformatie

Je gezicht niet meer hetzelfde is als vroeger. Heeft je levenservaring je vooral veel rimpels opgeleverd? Dan hebben wij een crème die deze hydrateert (zonder je daarom op je zoon te doen lijken). De eeuwige jeugd bestaat niet, maar onze hydraterende crème voor volwassen huid gelukkig wel, dus kun je er maar beter van profiteren.

Informatie: Champagneblad bevat spilanthol dat antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het heeft een botox-achtige activiteit vanwege zijn spierverslappende eigenschappen. Hyaluronzuur zorgt voor een goede hydratatie van de huid door water vast te houden in de weefsels. Arganolie is enorm voedend en herstellend. Het helpt bij de regeneratie van de hydrolipidenfilm van de huid.

Er zijn verschillende manieren om hem te gebruiken:

Bevochtig de solide crème en wrijf hem over je gezicht.

Houd de solide hydraterende crème onder water, vang de melk op met je vingers op en verdeel het over je gezicht, masseer dan zachtjes.

Maak je gezicht nat en wrijf de solide hydraterende crème op je gelaat.

Houd de hydraterende crème onder water, vang de vrijgekomen crème op en breng deze aan op je gezicht.

  • Product bevat: Oryza Sativa Starch*, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Lauryl Laurate, Sodium Stearoyl Glutamate, Lecithin*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Lactic Acid, Polyglyceryl-2 Stearate, Lauroyl Lysine, Glycerin**, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum, Sodium Hyaluronate, Rosa Canina Fruit Extract*, Tocopherol, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract*, Astragalus Membranaceus Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Ubiquinone, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene/*Afkomstig van biologische landbouw/**Gemaakt op basis van biologische ingrediënten/38,55% van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong/100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw