Winkel open op
zaterdag
11
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
afgesloten

Gezichtscrème voor vette huid

Je kan bestellen vanaf zondag 5 mei om 8:00u
Gezichtscrème voor vette huid Gezicht & Lichaam Webshop
€ 10,00 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Wash Wash Cousin
  • Vegan
  • Belgisch
  • Artisanaal
  • Vette huid

Productinformatie

DEZE HYDRATERENDE CRÈME PAST BIJ JOU ALS:

Jouw ideale crème als je gezicht overdag verandert in een frituurpan. Ben je het beu dat je vrienden je gezicht als spiegel gebruiken? En durf je je hoofd niet te hydrateren uit vrees dat je het monster voedt? Geen paniek, deze crème hydrateert je huid, maakt ze matter, en herstelt het evenwicht. Jammer voor je vrienden, ze zullen een andere spiegel moeten zoeken om hun make-up aan te brengen.

Informatie: Hazelnootolie is niet-comedogeen en staat bekend om zijn talgregulerende eigenschappen. Het trekt goed in de huid en laat geen vettig laagje achter. Bovendien bevordert het de opname van de actieve ingrediënten. Witte wilgenextract bevat saliciline en bevat natuurlijke tannines en polyfenolen die verstevigende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Het maakt de huid helder en glad. Essentiële olie van geranium heeft verstevigende en antimicrobiële eigenschappen. Rijstpoeder zorgt voor een natuurlijk matte en egale teint.

Er zijn verschillende manieren om hem te gebruiken:

Bevochtig de solide crème en wrijf hem over je gezicht.

Houd de solide hydraterende crème onder water, vang de melk op met je vingers op en verdeel het over je gezicht, masseer dan zachtjes.

Maak je gezicht nat en wrijf de solide hydraterende crème op je gelaat.

Houd de hydraterende crème onder water, vang de vrijgekomen crème op en breng deze aan op je gezicht.

  • Product bevat: Oryza Sativa Starch*, Cetearyl Alcohol, Lauryl Laurate, Sodium Stearoyl Lactylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Lecithin*, Corylus Avellana Seed Oil*, Lactic Acid, Polyglyceryl-2 Stearate, Lauroyl Lysine, Glycerin**, Salix Alba Bark Extract, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearyl Alcohol, Caesalpinia Spinosa Gum, Pelargonium Graveolens Oil*, Tocopherol, Helianthus An-nuus Seed Oil, Citral, Citronnellol, Geraniol, Limonene, Linalool/*Afkomstig van biologische landbouw/**Gemaakt op basis van biologische ingrediënten/33,54% van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong/100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw