Winkel open op
zaterdag
1
mei
Meer info
 
Winkel open op
zaterdag
24
april
Bestellingen
welkom !

4-in1 keukenfolie

4-in1 keukenfolie 4-in1 keukenfolie Webshop
€ 5,99 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Compostella
  • Alernatief voor: bakpapier, aluminiumfolie, krimpfolie, afdekfolie
  • 8m
  • 100% composteerbaar

Productinformatie

Gebruik als bakpapier: Smeer het papier in met een beetje margarine of boter, en dan is het ideaal als natuurlijk alternatief voor bakpapier met siliconencoating. Goed insmeren! (Anders gaan de taart of de koekjes vastplakken).

Afdekfolie: houd het papier onder de kraan, maak het goed nat, wring het water er weer uit en vouw het voorzichtig uit. Het papier blijft kleven aan de rand en beschermt de inhoud tegen uitdrogen!

Aluminiumfolie: Gebakken aardappelen kunnen zonder aluminiumfolie in de oven worden gekookt. Het papier onder de kraan houden, goed bevochtigen, het water er weer wringen, de aardappelen in het vochtige papier wikkelen, in de oven zetten - en klaar is kees! Ook geschikt voor vis, vlees, en groenten.

Krimpfolie: Vet voedsel zoals worst, kaas, gerookte vis, enz. blijven langer smakelijk vers. Door een speciaal productieproces is dit van nature zuivere papier zowel ademend als vetvrij. Het papier is smaak- en reukloos.

Materiaal = 100% ongebleekte cellulose uit Europees dunninghout, FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Chloor- en zuurvrij, vrij van chemische toevoegingen, siliconenvrij, vetvrij en hittebestendig tot 200° C. Ontvlambaar! Niet in open vuur gooien!

Voordelen: Voedsel verpakt in 4-in-1-papier raakt bijna nooit beschimmeld, omdat het papier ademend is en een constante uitwisseling van lucht en vocht mogelijk maakt.

Puur natuurlijk materiaal, kan na gebruik in de groene vuilnisbak. Rottingstijd ca. 12-14 dagen.


Koen Michielsen Webdesign ©2021 - CoopSaam vzw