Winkel open op
zaterdag
16
juli
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
9
juli
Bestellingen
afgesloten

Shampoobar anti-roos

Je kan bestellen vanaf zaterdag 9 juli om 14:00u
Shampoobar anti-roos Producten in de kijker Webshop
€ 10,00 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • Wash Wash Cousin
  • Anti-roos
  • Vegan
  • Belgisch
  • Artisanaal
  • Parfum: citroengras

Productinformatie

De familie Carlier begon in 2017 met de ambitie een afvalarme badkamer te creëren. Deze Waalse familie woont in een oude boerderij in de buurt van Namen en heeft ter plaatse haar productieafdeling. Van shampoo, zepen tot deodorant én tandpasta, met de producten van Wash Wash Cousin zeg je vaarwel tegen alle plastiek verpakkingen in je badkamer! Alles wordt op artisanale manier met de hand gemaakt op basis van biologische, plantaardige ingrediënten, een tikkeltje Rock 'n Roll en, naar eigen zeggen, veel humor. Uiteraard wordt er niet op dieren getest.

Deze anti-roos shampoo is verrijkt met essentiële oliën van cade en citroengras, natuurlijk zink, basilicum- en brandnetelpoeder om de hoofdhuid te zuiveren, herstellen en te kalmeren. Het is een effectieve en natuurlijke behandeling tegen roos.

Essentiële olie van cade brengt een vette hoofdhuid, een geïrriteerde hoofdhuid of een hoofdhuid met roos weer in balans.

Essentiële olie van citroengras brengt de hoofdhuid zachtjes weer in evenwicht.

Zink is een verzachtend en reinigend actief ingrediënt. Het kalmeert jeuk en irritatie van de hoofdhuid.

Basilicumpoeder werkt ontgiftend, het ontdoet het haar van gifstoffen en onzuiverheden. Het kalmeert ook de hoofdhuid en helpt bij het bestrijden van roos.

Brandnetelpoeder is een haarversterker: het levert de mineralen en vitamines die nodig zijn om het haar te versterken en mooi te maken. Het helpt haaruitval tegen te gaan, reguleert talg en kalmeert roos.


Koen Michielsen Webdesign ©2022 - CoopSaam vzw