Winkel open op
zaterdag
11
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
afgesloten

Pineut borrelbrood Kaas-ui brood

Je kan bestellen vanaf zondag 5 mei om 8:00u
Pineut borrelbrood Kaas-ui brood Meel en bakmixen Webshop
€ 6,50 / st
  • Ook in de winkel beschikbaar !
  • 315g

Productinformatie

Kaas en ui. Wereldwijd een smaaksensatie. Waar je ook komt, deze combi is overal verkrijgbaar én een hit. Bij Pineut zagen we er wel (borrel)brood in.

Simpel te maken en simpelweg een topper bij iedere … borrel. Bedippen, besmeren of gewoon zo. Lekker tot de laatste kruimel. En voor de échte cheesefreaks, is het heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken. Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen. Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Kaasfondue eat your heart out.

Doe de mix in een kom en meng met het zout en de helft van de kaas. Voeg 180ml handwarm water en 30ml olijfolie toe en kneed 10 minuten met de hand of keukenmachine met deeghaken. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hierop het deeg in de gewenste vorm.

Bij Pineut draait alles om kansen en richten we Pineut van productie tot product kansrijk in. Onze producten zien we als middel om van betekenis te zijn voor mensen dat extra nodig hebben. Dit doen we middels:Pineut Productiehuis. Hiermee creëren we daarmee nu 25FTE sociale arbeidsplaatsen, inkoop van ingrediënten bij impact partners, gelijkgestemde bedrijven,

En per 2022 voegen we daar een jaarlijkse donatie van 1% van de omzet aan projecten ter bevordering van kansgelijkheid aan toe.


Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw