Winkel open op
zaterdag
11
mei
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
4
mei
Bestellingen
afgesloten

Pineut borrelbrood Pita brood

Je kan bestellen vanaf zondag 5 mei om 8:00u
Pineut borrelbrood Pita brood Meel en bakmixen Webshop
€ 6,50 / st
  • Momenteel uitverkocht
  • 315g

Productinformatie

We hebben en P. We hebben een I. We hebben een T. We hebben een A. Pita! Een wereldberoemde en geliefde allemansvriend. Met een dikte van maximaal een centimeter is een pita hét perfecte broodje voor tal van gelegenheden. Het is scheurbaar, dipbaar, besmeerbaar, vulbaar, deelbaar en het allerbelangrijkste … genieten maar. Voor bij de borrel of als lekkere side dish bij een uitgebreide lunch.

DMeng alle ingrediënten en kneed 3-4 minuten tot een egale mix. Laat het deeg 30 minuten rusten. Verdeel het deeg in 4 balletjes en rol deze uit in plakken van ongeveer 0,5cm dik. Verhit een scheutje olie in de pan en bak beide kanten in 5 minuten goudbruin.

Bij Pineut draait alles om kansen en richten we Pineut van productie tot product kansrijk in. Onze producten zien we als middel om van betekenis te zijn voor mensen dat extra nodig hebben. Dit doen we middels:Pineut Productiehuis. Hiermee creëren we daarmee nu 25FTE sociale arbeidsplaatsen, inkoop van ingrediënten bij impact partners, gelijkgestemde bedrijven,

En per 2022 voegen we daar een jaarlijkse donatie van 1% van de omzet aan projecten ter bevordering van kansgelijkheid aan toe.


Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw