Winkel open op
zaterdag
7
oktober
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
30
september
Bestellingen
afgesloten

De boerderij aan Zwanenberg 25 in Kalmthout kent een geschiedenis van mestvarkens en melkkoeien. En dat al sinds 1927. Jarenlang teelden Frans en Els er daarna aardbeien. Vandaag is het dankzij hun vertrouwen dat een nieuwe generatie boeren het verhaal van De Zwanenberg kan voortzetten. Robbe en Kristien willen van boerderij De Zwanenberg een bijzondere plek maken, een plek waar landbouw, natuur en mens elkaar ontmoeten.

“Dit doen we door de principes van de Permacultuur voorop te zetten en te streven naar een omgeving met een hoge biodiversiteit. Voor ons geen pesticides, geen kunstmest, geen zware machines en zoveel mogelijk gebruik van tweedehands materialen. We werken toe naar een gesloten kringloop en proberen zoveel mogelijk samen te werken met insecten, vogels en zoogdieren in de omgeving. Wij dragen zorg voor onze bodem en het bodemleven. Want ook de volgende generaties hebben recht op een vruchtbare bodem.”

“Bio en kleinschaligheid staan voorop. We telen een grote diversiteit aan groenten en kruiden die we verkopen via het systeem van korte keten. Dit alles op het ritme van de natuur en de seizoenen.”

De Zwanenberg
Zwanenberg 25
2920 Kalmthout

  www.dezwanenberg.be

Koen Michielsen Webdesign ©2023 - CoopSaam vzw