Winkel open op
zaterdag
9
maart
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
2
maart
Bestellingen
afgesloten

Ik ben Sarah, mama van twee lieve schatten Till (8 jaar) en Jet (5 jaar) en kleuterjuf van opleiding. Na 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, was het tijd voor iets anders. Meer tijd voor mijn gezin en vingers die kriebelden, deden Studio Mus ontstaan. ?

Wat eigenlijk begon als hobby, voor mezelf wat creatief bezig zijn, groeide verder uit. Er kwamen vragen uit allerlei hoeken en die deden me springen. Zo begon ik met enkele kaartjes te schilderen , dat deed me zin krijgen om hier meer mee te doen. Onder het motto: ‘u vraagt, wij draaien’ ontstaat er telkens weer iets nieuw waarvan ik deel mag uit maken. Daarbij blijf ik zelf steeds goed aanvoelen of het voor mezelf en mijn gezin wel klopt wat ik doe. We leren elke dag bij met vallen en opstaan. Een hart voor (jonge) kinderen en creatief bezig zijn blijft mijn nummer 1. Daaruit ontstonden de boerderijdagen. De onderwijsgenen kan ik voldoende kwijt in de verschillende workshops die ik aanbied. Me-time vind ik terug in het schilderen. Studio mus lijkt wel een droom!

Waar komt die ‘mus’ nu toch vandaan? Mus is de bijnaam die mijn man me ooit gaf. En verder ben ik ook wel een beetje een huis-mus én creatieve mus… moet je het dan nog verder gaan zoeken?

Liefs, Sarah

Koen Michielsen Webdesign ©2024 - CoopSaam vzw