Winkel open op
zaterdag
7
oktober
Bestellingen
nog niet open !
Winkel open op
zaterdag
30
september
Bestellingen
afgesloten

Het is mijn missie om mensen te kunnen laten genieten van een klein gelukskesmoment met een drankje en een knabbel. Ik kies voor kwaliteitsgrondstoffen, waar mogelijk korte keten (De Schutter Hoevezuivel, De Vrijloophoeve,...), lief voor de planeet en verwerk ze met mijn passie voor bakken en chocoladebewerking tot lekkers om van te genieten.

Zeker de voorbije jaren hebben we allemaal wel gemerkt hoeveel deugd het kan doen om gewoon te kunnen genieten van een "koffieklets" met familie, je beste vriendin(nen),... Samen met jou een traktatie, cadeau,... op maat uitwerken, creativiteit mogen gebruiken om een uniek stuk, een belevenis te creƫren, dat is wat mij het meest voldoening geeft.

Ik werk met grondstoffen van hoge kwaliteit, liefst zo lokaal en seizoensgebonden mogelijk. Als kleine ambachtelijke chocolaterie - koekenbakker bewust kiezen voor bvb. eieren van bij de boer achter de hoek, waar de kippen vrij buiten kunnen lopen, het komt niet alleen de kwaliteit van mijn producten ten goede, het is ook bewust kiezen voor beter dierenwelzijn en faire prijs voor de boer.  Ook met de verpakking wil ik mensen aanmoedigen om te kiezen voor herbruikbaar, of gewoon je eigen koekendoos mee te nemen om te laten vullen.

Allemaal kleine dingetjes, bewuste keuzes, waarmee ik op mijn manier hoop de wereld een betere plek te maken, want mensen die kunnen genieten van kleine gelukskes kunnen de beste versie van zichzelf zijn en op hun beurt via hun talent en passie de wereld beter maken.

Ilskes klein gelukske
Lepelstraat 27
2920 Kalmthout (Nieuwmoer)

  www.ilskeskleingeluks...

Koen Michielsen Webdesign ©2023 - CoopSaam vzw